Laten we samenwerken!

Naast het ontwerpen en maken van haar eigen productlijn doet Fenna Oosterhoff ook projecten in opdracht. Ze heeft gewerkt voor bedrijven als Dtile B.V., CLS Healthcare, Gispen en Philadelphia Zorg. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren kunnen bij Fenna terecht voor op maat gemaakte producten.

Projecten in opdracht

Fenna Oosterhoff heeft diverse projecten gedaan voor zowel bedrijven en instanties als voor particulieren. Zo heeft ze bijvoorbeeld voor Philadelphia Zorg serviesgoed ontworpen, gietmallen gemaakt en workshops gegeven, zodat de clienten van de zorginstelling zelf het servies kunnen maken. Ook produceert Fenna op maat gemaakte porseleinen knopen voor Nikki Giling Accessory Design en helpt ze met de productie van exclusieve tegels voor ontwerpstudio Dtile B.V.
Ben je op zoek naar een uniek en representatief product voor jouw bedrijf? Of wil je juist een specifiek ontwerp voor een speciale gelegenheid in een kleine oplage laten maken? Fenna vertaalt jouw wensen naar een mooi product in haar eigen kenmerkende ontwerpstijl. Neem gerust contact op met Fenna voor meer informatie.

Fenna: ‘Ik vind het heel leuk om projecten te doen voor anderen. Elk project biedt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden, resulterend in prachtige ontwerpen waar ik anders misschien niet op zou zijn gekomen.’

Judit Grotenhuis (Communicatie, Stichting Philadelphia Zorg): ‘Wij kregen van Fenna Oosterhoff precies wat we zochten: een serie stijlvolle en tijdloze producten die van begin tot einde door onze cliënten gemaakt kunnen worden. Dankzij haar advies om met mallen en gietporselein te werken is het maakproces voor velen toegankelijk. Bovendien kunnen we door andere of meerdere kleuren te gebruiken eindeloos variëren.’

Stichting Philadelphia Zorg, ondersteunt mensen met een beperking om prettig te leven.

Unieke relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een eigentijds en uniek relatiegeschenk? Fenna Oosterhoff ontwerpt precies dát waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om een grote vaas, een trofee of een klein sieraad, gemaakt in grote of kleine aantallen, er is veel mogelijk. Fenna werkt hoofdzakelijk met keramiek, dat ook goed gecombineerd kan worden met andere materialen. Zo heeft ze bijvoorbeeld ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van Brasserie Dudok Arnhem prachtige keukenschorten met bijpassende theedoeken ontworpen en gemaakt. Voor het bedrijf Impuls Partners heeft Fenna smaakvolle olie&zout setjes ontworpen, die gemaakt zijn van beukenhout en glas.
Neem gerust contact op met Fenna om samen je wensen en de mogelijkheden te bespreken.