Maak je eigen keramiek!

Zou jij ook weleens iets van porselein willen maken? Volg dan een keramiekworkshop bij Fenna. In deze middagworkshops, leer je porselein gieten of voorgebakken porseleinen producten decoreren met glazuur. De workshops zijn een gezellig en leerzaam uitje en na afloop krijg je jouw eigen porselein thuisgestuurd.

Workshop 1: Porselein gieten

Tijdens deze keramiekworkshop leer je porseleinen schalen en kopjes gieten. Na een korte introductie gaan direct de handen uit de mouwen. Je leert verschillende giet- en decoreertechnieken waarmee je jouw producten een eigen look geeft. Door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Dit is een ideale workshop voor mensen die kennis willen maken met keramiek, als bedrijfsuitje of voor een gezellige en creatieve middag samen met vriend(inn)en!

Praktische informatie

Wanneer?
De actuele data staan vermeld op de productpagina in de shop.
Zaterdag of zondagmiddag van 13:45 – 17:00u.
(Andere data of tijden zijn op aanvraag mogelijk. Neem contact op met Fenna en vraag naar de mogelijkheden)

Prijs
€94,- per deelnemer*
* de vergoeding is inclusief materiaalkosten (zoals gietklei, decoratiematerialen, kleurpigmenten en glazuur), het glazuren en afbakken in de oven, het verzenden van de eindproducten en thee met koekjes.

Deelnemers
5 – 6 personen
Geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring en voor mensen die een gerelateerde workshop of cursus gevolgd hebben. Alleen bij voldoende aanmeldingen kan de workshop worden gegeven.
(Deze workshop kan ook gehouden worden voor minder deelnemers, wel zullen er dan aanvullende kosten worden berekend)

Waar?
De workshop wordt gegeven in de studio van Fenna Oosterhoff op de St. Janskerkstraat 86a in Arnhem.

Workshop 2: porselein glazuren

In deze keramiekworkshop ga je voorgebakken porseleinen schalen en kopjes decoreren met glazuur. Na een introductie over keramiek gaan direct de handen uit de mouwen. Je leert verschillende glazuur- en decoreertechnieken waarmee je jouw producten een heel eigen look geeft. Dit is een perfecte workshop voor iedereen die kennis wil maken met keramiek, als bedrijfsuitje of voor een gezellige en creatieve middag samen met vriend(inn)en!
Na afloop van de workshop worden de producten afgebakken in de keramiekoven en als ze klaar zijn krijg je jouw eigen porselein thuisgestuurd.

Praktische informatie

Wanneer?
Zaterdag of zondagmiddag van 13:45 – 17:00u.
De volgende workshop is gepland op:
– momenteel helaas niet beschikbaar

Prijs
€119,- per deelnemer*
* de vergoeding is inclusief materiaalkosten (zoals voorgebakken porselein, decoratiematerialen, glazuren, kleurpigmenten etc.), het afbakken in de oven, het verzenden van de eindproducten en thee met een lekkernij.

Deelnemers
5 – 6 volwassenen
Geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring en voor mensen die een gerelateerde workshop of cursus gevolgd hebben.
(Deze workshop kan ook gehouden worden voor 1 tot 2 deelnemers, wel zullen er aanvullende kosten worden berekend)

Waar?
De workshop wordt gegeven in de studio van Fenna Oosterhoff op de St. Janskerkstraat 86a in Arnhem.